Facebook YouTube 
Categoriën

Boemerang Archief

Archief per jaar

Ideeënbus

Heb jij een idee om Boemerang leuker of beter te maken? Vertel het ons via de ideeënbus!

Ga naar de ideeënbus.

Fotoalbums

Keuzestress?

De derdeklassers hebben het momenteel zwaar. Voor zij over mogen naar de vierde klas moet er profielkeuze gemaakt worden. Dit is echter niet gemakkelijk. De journalisten van de Boemerang zijn op zoek gegaan naar tips voor de profielkeuze. Wil je weten welke tips dit zijn? Klik dan snel op lees meer!

Bron afbeelding: brightlights.nl

Comments (0)

Nieuwe docenten!

Het schooljaar is nu over de helft. Dit betekent dat de nieuwe docenten op Markenhage de school nu al beter kennen. De journalisten van Boemerang hebben bij een aantal docenten een kort interview gedaan om te checken, wat ze hiervoor gedaan hebben en hoe het nu bevalt.
Klik snel op lees meer!

Comments (0)

Interview mevrouw Carli

Ze is muzikaal, ze is knap en ook nog eens heel aardig: het is mevrouw Carli!
Mevrouw Carli geeft muziek op Markenhage en dat vonden de journalisten van Boemerang al reden genoeg voor een interview. Wil jij haar ook eens beter leren kennen?
Klik dan op lees meer!

Bron: http://www.cartribal.nl/

Comments (0)

De Bouw

Je zal het waarschijnlijk al gemerkt hebben, maar de bouw is bijna klaar! Sinds gisteren zijn zelfs de leerlingen van het Orion al druk aan het studeren in hun nieuwe gebouw. Daar wilden de journalisten van Boemerang natuurlijk meer over weten en zij hebben net voor de kerstvakantie een rondleiding gehad.
Om jullie te laten meegenieten van de informatie, die de journalisten daar hebben opgedaan, hebben zij een filmpje met foto's gemaakt en enkele praktische vragen beantwoord. Klik snel op lees meer!


Comments (0)

Bruiloft mevrouw Van de Wege - Persson

De kerstvakantie is weer bijna voorbij en we beginnen weer fris en fruitig aan 2017. De kerstvakantie is een moment van terugblikken: wat heb je afgelopen jaar allemaal gedaan? Wat moet je gaan verbeteren? Aan welke momenten heb je mooie herinneringen?
De journalisten van Boemerang kwamen al snel tot de conclusie dat mevrouw Van de Wege wel een heel mooi 2016 heeft gehad. Zij is afgelopen oktober namelijk getrouwd!
Hoe heeft ze dat beleefd en hoe kijkt ze daarop terug? Klik voor de antwoorden snel op lees meer!

Comments (0)
Laatste berichten
Keuzestress?
by boemerang boemerang
Nieuwe docenten!
by boemerang boemerang
Atelier- en podiumklas!
by boemerang boemerang
Interview mevrouw Carli
by boemerang boemerang
De Bouw
by boemerang boemerang

VraagHoe gaat het schooljaar tot nu toe?

Antwoorden versturen  Toon resultaten