Facebook YouTube 
Categoriën

Boemerang Archief

Archief per jaar

Ideeënbus

Heb jij een idee om Boemerang leuker of beter te maken? Vertel het ons via de ideeënbus!

Ga naar de ideeënbus.

Fotoalbums

Atelier- en podiumklas!

Markenhage is een daltonschool, met cultuurprofiel. Dit betekent dat er extra aandacht is voor cultuur, maar sommige leerlingen willen meer! Voor deze leerlingen zijn er atelier- en podiumklassen opgericht. De journalisten van Boemerang zijn op onderzoek uitgegaan en hebben uitgezocht wat de atelier- en podiumklas inhoudt.

Comments (0)

Interview meneer de Graauw

De kerstdagen zijn net voorbij, maar de journalisten van Boemerang blijven nog even in de hogere sferen hangen. Dit doen zij door middel van een interview met meneer de Graauw! Meneer de Graauw geeft levensbeschouwing op het Markenhage en heeft het in zijn lessen zo nu en dan over een gave. Dit maakte de journalisten natuurlijk nieuwsgierig! Wat houdt die gave precies in? Klik snel op lees verder.

Bron foto: policyexpert.co.uk

Comments (0)

BSM 2016

Oud-leerling Felix Dukker heeft zijn talenten weer een keer gebruikt voor Markenhage! Deze keer heeft hij zich ingezet om de BSM-leerlingen van een filmpje te voorzien. Men kan nu de BSM-demo ook op youtube bewonderen. Wil je 'm bekijken? Klik dan snel op het filmpje hieronder!

Comments (0)

Atelierklas 2016

Afgelopen dinsdag was het zo ver: open atelier van de atelierklas. Was je altijd al benieuwd wat de leerlingen van het Markenhage doen in de Atelierklas? Dan was afgelopen dinsdag de perfecte dag eens binnen te stappen op school. Heb je het open atelier gemist? Geen paniek! De journalisten van Boemerang hebben hier een artikel over geschreven. Lees snel verder!

Comments (0)

Foto's Budapest

Op dit moment zijn de H5 leerlingen op het Markenhage hard aan het zwoegen voor de proefwerkweek. Nog niet zo lang geleden waren zij echter in Budapest. Een aantal foto's zijn al geplaatst op de website van het Markenhage, maar..... welke parels aan foto's hebben de leerlingen zelf met hun telefoon en/of camera gemaakt? Boemerang heeft een aantal leerlingen uit H5 gevraagd om een kleine sneak peek!
Klik op lees meer voor de foto's!

Comments (0)
Laatste berichten
Keuzestress?
by boemerang boemerang
Nieuwe docenten!
by boemerang boemerang
Atelier- en podiumklas!
by boemerang boemerang
Interview mevrouw Carli
by boemerang boemerang
De Bouw
by boemerang boemerang

VraagHoe gaat het schooljaar tot nu toe?

Antwoorden versturen  Toon resultaten